Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ



Γιορτή της Μητέρας σήμερα και τα πράγματα για τη χώρα μας δεν πάνε καθόλου καλά. Η χώρα παραδόθηκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Οι εργαζόμενοι ξεσηκώνονται και αντιστέκονται. Οι προβοκάτορες βρίσκονται και αυτοί σε εντεταλμένη υπηρεσία και εξ αυτού προέκυψε και το τραγικό γεγονός των τριών θανάτων των εργαζομένων στην marfin και του βρέφους που έφερε η μάνα στην κοιλιά της. Και όμως σήμερα είναι ημέρα της μητέρας και πρέπει να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλες τις μάνες.

Στη βουλή είχαμε την ψήφιση των αντιλαϊκών μέτρων και την διαγραφή τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που δήλωσαν παρόντες και της Ντόρας από τη ΝΔ που προτίμησε να πορευθεί αντάμα με την ομάδα του Καρατζαφέρη στο δρόμο του ΔΝΤ.

Στην Πιερία η κατάσταση είναι συγκεχυμένη με τον «Καλλικράτη» να προκαλεί τριγμούς και αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το πόσοι τελικά θα είναι οι δήμοι. Οι κάτοικοι της Ορεινής Πιερίας στη συντριπτική πλειοψηφία τους τάσσονται υπέρ της δημιουργίας του ορεινού δήμου πάντως. Εν αναμονή λοιπόν.

Προχθές στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης ένας χρήστης ναρκωτικών έφτιαχνε χρήση ναρκωτικών μπροστά στους σοκαρισμένους περαστικούς και αυτό το αποτρόπαιο συμβάν καταδεικνύει που έχουμε οδηγηθεί ως χώρα και ως τοπική κοινωνία και ασφαλώς κάποιοι είναι υπαίτιοι, αλλά κυκλοφορούν ασύδοτοι και ατιμώρητοι.

Άλλοι μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά, λέγοντας ότι υπάρχουν λεφτά και ο κόσμος ήλπιζε σε αυξήσεις μισθών και συντάξεων, αλλά τώρα βλέπει μόνο μειώσεις, περικοπές και ΔΝΤ.

Η αντίσταση όμως πρέπει να ενταθεί και προέχει πάνω από όλα η επιβίωση του λαού μας, η εθνική ανεξαρτησία και η ελευθερία της χώρας μας.

Με αυτές τις θλιβερές διαπιστώσεις ας ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλες τις μάνες της Ελλάδας και κυρίως στις πολύτεκνες που δίνουν τον ηρωικό τους αγώνα.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ – ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.


Λεύτερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου