Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Επιστολή διαμαρτυρίας για την απόρριψη της αντιπλημμυρικής μελέτης του Δήμου Δίου από το πρόγραμμα « Αλέξανδρος Μπαλτατζής».




Με έκπληξη ενημερώθηκα για την απόφαση της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης να απορρίψει την αντιπλημμυρική μελέτη του Δήμου Δίου από την ένταξη της στο πρόγραμμα « Αλέξανδρος Μπαλτατζής». Μια μελέτη που με την υλοποίηση της, ο Δήμος μας θα έλυνε τα σοβαρά προβλήματα που τον ταλανίζουν κάθε χρόνο με τις πλημμύρες , τις καταστροφές αγροτικών προϊόντων και εκτάσεων, του αρχαιολογικού χώρου του Δίου, τελευταία μάλιστα κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές και είχαμε και μια απώλεια .
Είναι μια απόφαση « ταφόπλακα» στις σοβαρές προσπάθειες ετών, τοπικών βουλευτών , Νομάρχη , Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου . Αγνοεί τα χρήματα των δημοτών που δαπανήθηκαν για την μελέτη .
Το Ερώτημα μου είναι το εξής : αγνοεί η κ υπουργός την πραγματική κατάσταση ή υπερασπίζεται μια νέα ρήση που λέει: « καλύτερα να αντιμετωπίζεις τις συνέπειες παρά να τις προλαμβάνεις»; . Ότι και να συμβαίνει από τα δύο έχουμε μια λανθασμένη απόφαση, η οποία κατά την γνώμη μου πρέπει να μας κινητοποιήσει όλους, για να αλλάξει αυτή η απόφαση : Δημοτική Αρχή , Βουλευτές , Νομάρχη.



Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δίου

Μπέης Δημήτριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου